VPO
VPO
VPO - Telefon 800 280 800

Sleva jako DPH! Nová okna a dveře teď pořídíte o 12 % levněji

 

Připravte se s námi na letošní stavební sezónu. Ať už vás čeká rekonstrukce nebo stavba, u nás najdete vše, co potřebujete – okna, dveře, vrata i stínění.

Právě teď bude nakupování ve VPO Protivanov ještě příjemnější. Plastová i hliníková okna a dveře pořídíte s nejlepší možnou cenovkou – odečteme vám z ní výši DPH, celých -12 %.

S výrobky z VPO nešetříte jen při nákupu. Naše okna a dveře s vynikajícími izolačními vlastnostmi vám totiž pomůžou snížit náklady na energie. Šetřit tak budete ještě dlouho po jejich zakoupení.

 

Pohodové a úsporné bydlení ale nekončí kvalitními okny a dveřmi. Stejně jako nekončí naše skvělé slevy.

Kupte u nás kromě nových oken i garážová vrata nebo venkovní rolety a žaluzie. Vše vyřešíte pod jednou střechou a navíc dostanete slevu 5 % na jejich objednávku.

A protože věrnost se vyplácí, tuhle extra slevu od nás dostanou nejen noví zákazníci, ale i ti stávající, kteří už okna z VPO mají. Stačí nám poslat poptávku nebo se obrátit na svého obchodníka. 

 

Akce platí do 30. 4. 2024, tak si ji nenechte utéct. 

Poradíme vám s výběrem, vše VPOhodě vyrobíme, namontujeme i zapravíme. Tak si nechte poslat nezávaznou cenovou nabídku nebo se za námi zastavte na jedné z našich poboček.

 

Podmínky slevové akce:

Akci vyhlašuje společnost VPO Protivanov, a.s. (dále jen zhotovitel). Sleva je vypočítána z maloobchodní ceny plastových a hliníkových oken a dveří. Sleva platí na cenové nabídky zpracované do 30. 4. 2024. Zhotovitel si vyhrazuje při naplnění kapacit akci časově omezit či zkrátit. Akci nelze kombinovat s dalšími slevovými akcemi.

Blog