VPO
VPO
VPO - Telefon 800 280 800

Užijte si pohodu pod pergolou za každého počasí

Pergola na zahradě
Hliníkové pergoly od šenk PSO mohou naši zákazníci poptat přes VPO Protivanov a užít si i v parném dni své odpoledne v chládku.

Posezení v chládku pergoly s vašimi nejbližšími a kávou v ruce, ať svítí nebo leje, ať je léto či zima. Prožít každý den VPOhodě? Našim zákazníkům nyní můžeme tento sen splnit. Ve VPO pořídíte také pergoly, které nám dodává náš dlouhodobý partner šenk PSO. Avšak není pergola jako pergola. Jednotlivým typům, jejich výhodám a kvalitě se budeme věnovat v následujících řádcích.

Firma šenk PSO je specialista v oboru hliníkových pergol, a proto jsme hrdí na to, že úzká spolupráce s VPO trvá už léta. Kvalitou a odolností patří jejich pergoly k tomu nejlepšímu, co se na trhu nabízí. Nyní je objednáte i přes VPO. Na co si komplikovat život, když si vaše nová okna, vchodové dveře, pergoly a zimní zahrady můžete vybrat pod jednou střechou? A z jakých typů pergol lze vybírat?

Posezení pod pergolou na balkoně s výhledem na město
Díky naklápěcím hliníkovým lamelám si pod pergolou užijete pohodlí ve stínu, nebo slunění na sluníčku.

Posezení za každého počasí

Aby bylo posezení pod pergolou příjemné po celý rok, neměli byste výběr podcenit. Odolné moderní pergoly ARTOSI, GLASETTI a VELANI se vám přizpůsobí na míru svým provedením i vzhledem. Nemusíte se bát, zda nová pergola nenaruší architektonický styl vašeho domu. Pomůžeme vám vybrat takovou, která vhodně doplní jeho design. Prozkoumejte naši nabídku hliníkových pergol, vyberte si svou pergolu snů a mějte VPOhodě den.

Chytrá pergola ARTOSI

Pergola ARTOSI je opravdu něco extra. Počasí neporučíte, zato pergole ARTOSI ano. Chcete si dopřát pohodlí ve stínu, nebo slunění na sluníčku? S naklápěcími hliníkovými lamelami ovlivníte klima pod pergolou. Nastavíte je podle vašich potřeb sami, nebo to za vás udělají teplotní, sluneční, větrná či dešťová čidla od firmy Somfy. Pro větší soukromí a ochranu před sluncem a větrem si můžete pergolu doplnit také o boční screenové rolety či zasklení.

Posezení pod pergolou na balkoně s výhledem na město
Díky naklápěcím hliníkovým lamelám si pod pergolou Artosi užijete pohodlí ve stínu, nebo slunění na sluníčku.

Pergola ARTOSI neposlouží pouze vám, v zimě ji můžete využít také jako přístřešek pro auto. S odolnou variantou Carport se střechou z polykarbonátu nebo plechu od šenk PSO zahodíte své obavy o svého čtyřkolého miláčka raz dva. Konstrukci pergoly ARTOSI si totiž můžete barevně sladit s fasádou domu nebo okny a její instalace povýší vaši terasu na oázu, do které se budete těšit.

Posezení od jara až do zimy

Pod pergolou GLASETTI si užijete odpoledne v každém počasí a v každém ročním období. Odolná a pevná hliníková konstrukce o síle 4 milimetry a střecha o síle 12,7 milimetrů vás ochrání před krupobitím, deštěm i bohatou nadílkou sněhu. Nečekaných sesuvů sněhu se bát nemusíte, o to se postará 5stupňový sklon střechy, díky kterému sníh odtává postupně.

Světla pod pergolou nebude málo. Konstrukce udrží skleněné pole široké až 1 metr, a navíc si ji barevně vyladíte podle svých představ. Je zcela na vás, jestli přidáte screenové rolety nebo zvolíte posuvné zasklení. A když k tomu přidáte LED osvětlení a chytré doplňky od Somfy, nejeden soused bude závidět.

Posezení pod pergolou GLASETTI s nočním osvětlením a zatažené boční screenové rolety
Odolná a pevná hliníková konstrukce GLASETTI vás ochrání před deštěm, krupobitím i sněhem. Ten díky 5stupňovému sklonu střechy odtává postupně.

Vzdušné zastínění terasy

O příjemné posezení v suchu a stínu se postará lehké a vzdušné hliníkové zastínění terasy VELANI. ZIP systém zajistí dokonalé napnutí lehké látky, a tak prodlužuje její životnost. Přes den se pod ní schováte před sluníčkem, večer ji vytáhnete a užijete si pohled na noční oblohu nebo rozsvítíte zabudované LED osvětlení. Podle svých představ si přizpůsobíte také barvu a provedení pergoly.

Produkty v top kvalitě

Myslíme na vaše pohodlí, a proto u nás objednáte široký výběr produktů snadno pod jednou střechou. A protože klademe důraz na top kvalitu, spolupracujeme jen s těmi nejlepšími – a šenk PSO mezi ně rozhodně patří. Díky vlastnímu týmu zkušených montérů si můžete být jistí bezproblémovou montáží i rychlým záručním a pozáručním servisem

Ozvěte se nám a nechte si udělat nezávaznou kalkulaci.

Zdroj fotografií: VPO Protivanov



Blog