VPO
VPO
VPO - Telefon 800 280 800

Pergola i přístřešek pro auto v jednom

Jak ochránit auto zaparkované venku, když je pro vás stavba garáže technicky náročná nebo nákladná? Dostupným a účinným řešením je hliníková pergola, kterou si můžete pořídit také ve variantě se solárními panely a ušetřit za energie. Přečtěte si, jak přístřešek využít.

Auto stojí pod pergolou se solárními panely před rodinným domem
Hliníkovou pergolu využijete na zahradní párty i jako odolný přístřešek pro vaše auto.

Pergola ARTOSI: Všestranný doplněk k vašemu domu

Nechat auto stát venku napospas rozmarům počasí? Buďte v klidu a VPOhodě. Chlazení vyhřátého vozu v letních vedrech, vyhrabávání vozu z nánosů sněhu… tomu všemu odzvonilo. Hliníkový přístřešek ARTOSI je skvělým a široce využitelným doplňkem k vašemu domu – v létě si pod ním užijete posezení v příjemném stínu, v zimě poslouží jako odolný carport. Vylepšit si ho můžete také chytrým ovládáním, LED osvětlením i stíněním a využívat ho, jak se vám zlíbí. Třeba pro zahradní párty nebo „garážový” prodej.

Díky odolné povrchové úpravě vydrží i pořádný nečas, a tak už se o vašeho pojízdného mazlíka nemusíte bát ani když padají kroupy.

Přístřešek vám navrhne na míru a dodá náš partner šenk PSO, od nás na něj dostanete nadstandardní 5letou záruku. Konstrukci si vyberete z 12 barev, a tak carport dokonale sladíte s vašimi okny, vchodovými dveřmi, fasádou či vozem.

Auto parkuje pod solární pergolou
Fotovoltaická pergola GLASETTI SOLA ochrání vůz před rozmary počasí a poslouží jako nabíječka elektromobilu.

GLASETTI SOLA: Ochrana vozu a nabíjení v jednom

Co takhle posunout pergolu na vyšší level? Hliníková solární pergola GLASETTI SOLA vám díky 6–12 panelům o výkonu 470 W pomůže uspořit značné množství nákladů na energie v domě a poslouží i jako zdroj pro provoz domácích spotřebičů. Anebo pergolu využijete jako nabíječku pro váš elektromobil.

Energii ze slunce vám bude solární pergola vyrábět dalších 30 let, a to se zárukou na výkon. Ale již v prvních letech provozu se vám bude investice bohatě vracet. Carport vám pomůže snižovat výdaje i večer, protože energii uloženou v baterii můžete spotřebovat ve vaší domácnosti. 

Konstrukce i střecha s fotovoltaickými panely odolá vlhkému, prašnému a větrnému počasí. Nemusíte se bát, že by vám ji vítr odvál – o to se postarají profi montéři ze šenk PSO, kteří znají každý úhel i šroubek přístřešku. Pro všechny případy máte na konstrukci nadstandardní 10letou záruku.

Už jste se rozhodli, kterou z nich si u nás objednáte? Kontaktujte nás a my vám pošleme nezávaznou cenovou nabídku.

Zdroj fotografií: VPO



Blog