VPO
VPO
VPO - Telefon 800 280 800

Proměňte pergolu v zimní zahradu

Pergola šenk s posuvnými dveřmi
Zasklením pergoly rozšíříte svůj obytný prostor, ve kterém budete rádi trávit letní i podzimní večery.

Sezona grilování, párty a relaxu venku vám nemusí končit s poklesem teploměru. Proměňte svou pergolu v zimní zahradu, která bude vaší oázou klidu po celý rok. Přečtěte si, proč a čím vším ji můžete vyšperkovat a vylepšit.

V zimní zahradě můžete sedět neomezeně

Pergoly od šenk PSO promění vaši terasu v luxusní přístavbu, která díky zastřešení poskytuje možnosti relaxace v jarních i podzimních měsících. A co teprve, když ji zasklíte a vytvoříte z ní zimní zahradu! Rozšíříte tím obytný prostor a získáte příjemné místo, kde v létě i v zimě, ve větru, dešti i slunci můžete popíjet čaj, letní drinky či ukládat nepotřebné věci. A navíc navýší hodnotu vašeho domu.

I když jste s uzavřením pergoly při stavbě nepočítali, zasklít ji můžete dodatečně. Instalace zabere jen pár hodin, takže pergolu VPOhodě, snadno a rychle propojíte s obývákem, jídelnou nebo zahradou. Posuvné dveře vám v šenk PSO vyrobí přesně podle vašich představ – v rámovém i bezrámovém provedení, s čirým, mléčným nebo třeba kouřovým sklem. A aby vám nikdo neodcizil nic, co pod pergolou uschováte, vybrat si můžete také uzamykatelnou variantu s bezpečnostním sklem.

Pergola se screenovými roletami od šenka
Pergolu od šenka si můžete vybavit screenovými roletami z technické tkaniny, které vás ochrání před průvanem i zraky sousedů.

Vytvořte si svou oázu klidu

Pergolu vám v šenk PSO vyrobíme z kvalitního, odolného a bezúdržbového hliníku, který vám dobře poslouží dlouhá léta. Jedná se o levnější a konstrukčně jednodušší stavbu, než jakou je zimní zahrada.

Navíc si pergolu vyladíte podle vlastních představ. Třeba u bioklimatických pergol regulujete teplotu naklápěcími lamelami. To oceníte hlavně v létě, kdy se z klasické zimní zahrady stává spíš sauna.

Plynový terasový ohřívač pod zasklenou pergolou
Díky plynovému terasovému ohřívači si pod pergolou užijete chladné podzimní večery ještě více.

Abyste si pod pergolou užili i chladné podzimní večery, sáhněte po plynovém terasovém ohřívači, který spolehlivě vytopí celý zasklený prostor. Pro časté ponocování venku vám přijde vhod v konstrukci integrované LED osvětlení, které můžete ovládat i z mobilu. Nezapomeňte si pergolu vybavit také stínicí technikou. Před zraky zvědavých sousedů i průvanem vás schovají screenové rolety vyrobené z technické tkaniny.

Ať si vyberete konstrukci bez zasklení nebo se zasklením, vy se o nic nestaráte. Pergolu vám přivezou a namontují profesionální montéři z šenk PSO a postarají se o to, aby vše sedělo, jak má. Na všechny naše produkty platí záruční i pozáruční servis. Už jste se rozhodli, jak svou zasklenou pergolu pojmete? Kontaktujte nás a my vám pošleme nezávaznou cenovou kalkulaci.

Zdroje fotografií: VPO



Blog