VPO
VPO
VPO - Telefon 800 280 800

VPO se rozšiřuje o šenk OKNA. Co bude dál?

Začátek nového roku pro nás navždy zůstane hodně speciálním. Po dlouholeté spolupráci jsme k VPO připojili firmu šenk OKNA. Našim zákazníkům tak přibude pár super výhod. Všechny probereme v článku, tak čtěte s chutí dál!

Dvoupatrový rodinný dům s postranními kamennými schody a výhledem do zahrady na bazén
U VPO Protivanov si vybere každý z široké nabídky plastových, hliníkových a dřevohliníkových oken. Součástí služeb je i záruční a pozáruční servis.

Širší nabídka pod jednou střechou

Firma šenk OKNA je v českém okenářském rybníčku zkušenou štikou. Společně jsme prožili určitě víc než jen několik pátků. Za tu dobu jsme se starali o maximální spokojenost zákazníků a o to, abyste od nás dostávali vše v top kvalitě. Proto nám dávalo největší smysl zařadit šenk OKNA pod značku VPO Protivanov nastálo. Tím také zkvalitňujeme a rozšiřujeme naši nabídku. Vše teď jednoduše vyberete a zařídíte pohodlně pod jednou „střechou”.

Pro naše zákazníky se nic nemění. A pokud máte okna od Šenka, veškeré záruky i pozáruční servis na produkty platí nadále i pod VPO. Největší změnou je, že značka šenk OKNA přechodem pod VPO zaniká. Na servis a montáže k vám odteď přijedou odborníci z šenk REALIZACE, kteří jsou schopni zajistit kompletně celou zakázku včetně zapravení.

Výhody spojení VPO s Šenkem pro zákazníky

O spojení jsme debatovali a jednali už delší dobu, teď jsme to jen dotáhli, aby všechno klapalo, jak má. Složitější a zdlouhavé procesy ale nečekejte. Obě firmy vždy dbaly na maximální spokojenost zákazníka a na tom se nic nemění. Proto, co se týče kvality i veškerých záruk, o dosavadní výhody nepřijdete. Naopak jich spousta přibude. Které například?

Muž a žena v showroomu zkouší otevírání okna
Zákazníci nyní mohou vybírat z ještě širší nabídky produktů a služeb. Všechny produkty si prohlédnete, osaháte, vyzkoušíte a rovnou objednáte v našich showroomech.
  • Nabídka produktů se rozšíří, a tak vše pořídíte na jednom místě: plastová okna, dveře a vrata, posuvné a skládací dveře, portály i pergoly a zimní zahrady.
  • Specialitou firmy šenk OKNA byly vždy velké a technicky náročnější projekty. Díky našemu spojení vám ve VPO můžeme tuto službu nabídnout i nadále.
  • Naši montéři z šenk REALIZACE vám nejen namontují všechny naše výrobky, ale také zajistí potřebné zednické práce.
  • A pokud nás navštívíte osobně na brněnské pobočce, rovnou si můžete na té stejné adrese přes šenk PSO nechat navrhnout i produkty jako pergoly, střešní okna a stínění.
  • Nepřijdete ani o záruční a pozáruční servis, aby život vašich oken trval co nejdéle.
  • Teď jsou vám obě firmy ještě blíž. Na jednom místě si naše produkty prohlédnete, osaháte, vyzkoušíte a rovnou objednáte.
  • Jsme Made in Morava, a proto vám naše produkty a servis nabídneme zejména tam, ale mimoto i v Praze. V jakých koutech republiky nás najdete, zjistíte na našem webu.

Jak to tehdy začalo…

Letem světem historií plastových oken… a nejen jimi. Skrz plastová okna se v Česku díváte VPOhodě od roku 1993. Uhádnete, kde bylo vyrobeno to vůbec první? Ano, u nás v Protivanově. Tuhle vísku se zhruba tisíci obyvateli sice téměř nikdo nezná, značka VPO ale rezonuje po celé republice. Určitě jste už někdy ve svém životě okno od VPO viděli (nebo se přes něj dokonce dívali). Vyrobili jsme jich za 30 let naší existence už přes 1,3 milionu.

A chceme jich vyrobit ještě daleko víc. Toho dosáhneme i díky spojení s firmou šenk OKNA. Do kvalitních oken se hodí kvalitní vybavení, přes VPO Protivanov objednáte i stínění a sítě proti hmyzu. Všechno (produkty i kvalitní servis) tak máte pod jednou střechou. Opakování matka moudrosti, spojením VPO s Šenkem se pro vás nic zásadního nemění, jen zkvalitňuje a rozšiřuje. Výběr je opravdu velký: plastová, hliníková nebo dřevohliníková okna, hliníkové a plastové vchodové dveře s bezpečnostním systémem a mnoho dalšího.

Na vás pouze je, abyste si vybrali, zbytek zařídíme my: okna, dveře i další doplňky přivezeme a rovnou namontujeme. Ať už jde o novostavbu, či rekonstrukci, o vše se postarají výhradně naši profesionálové s dlouholetými zkušenostmi. A abyste měli vše bez starostí, postaráme se i o zapravení. Za kvalitní práci ručíme!

Pokud už teď víte, že potřebujete se stavbou nebo rekonstrukcí poradit, stavte se za námi na nejbližší prodejně, nebo nám pošlete poptávku online z pohodlí domova a my vám připravíme nezávaznou kalkulaci.

Zdroj fotografií: VPO

Blog