VPO
VPO
VPO - Telefon 800 280 800

V této reklamě na okna nebyla použita žádná okna

Natáčení brandového videa VPO
V ateliéru OneTake vzniklo v produkci Pinarto hned několik krátkých reklamních videí, v kterých mají hlavní roli mim Milan Rožtek a neviditelná okna.

Co nesmí chybět v žádné reklamě na okna? Jasně, že okna. Ale my na to šli úplně jinak. Překročili jsme hranice tradiční reklamy a vsadili na kreativní tým produkce Pinarto a mima Milana Rožteka. A vznikla historicky první reklama na okna bez oken. Pojďte se s námi zasmát. Upozorňujeme, že videa jsou vysoce legrační a návyková.

Testování oken humorem

Nic vám neřekne o výrobku víc než pořádná spotřebitelská kritika. Mim Milan Rožtek z cirkusu LeGrando proto naše okna otestoval. Samozřejmě jinak, než je zvykem. Hezky pomimovsku – bez oken. Podrobil je neúprosným každodenním rutinám a přímo před zraky kamer ověřil.

Jak okno i stínění ustojí jeho ranní rozcvičku?

Jak si okno poradí se zaléváním VPOhodě kytek bez kytek?

Splní okno vysoké požadavky na VPOhodě výhled?

Jak odolá rám a sklo pořádnému úklidu?

Závěr jeho testování je jednoznačný: okna bez oken jsou prostě fantastická. Ať padají trakače nebo vás čeká velký úklid, zlepšete si den zhlédnutím našich krátkých reklam. Všechna videa najdete na YouTube VPO Protivanov

A pokud nějaká okna zrovna chybí i vám, stačí se ozvat. Na míru vám je vyrobíme, dodáme a namontujeme. Samozřejmě, že ta opravdová.

Titulky na závěr

Za každým, byť krátkým, filmem stojí parta skvělých lidí. Na našich produktových videích se podíleli (a patří jim za to velký dík) tito tvůrci:

hlavní role: Milan Rožtek (a neviditelná okna)

režie: Jan Adámek

scénář: Jan Adámek, Anna Caldrová

kamera a střih: Jakub Zostal z ateliéru Pinarto

coloring: Eva Bigošová z ateliéru Pinarto

zvuk: Lukáš Janota

dabing: Viktor Skála

grafika: Jindřich Dlabaja

místo natáčení: OneTake ateliér

 

Zdroj fotografií: VPO

Blog