VPO
VPO
VPO - Telefon 800 280 800

VPO umí dodat vše: od produktů po kompletní servis

Když se jedná o výběr nových oken, dveří, vrat a stínění pro váš domov, potřebujete kvalitního a osvědčeného dodavatele, který vám nabídne víc než jen produkty. Neztrácejte čas obíháním různých obchodů a showroomů, s námi vše VPOhodě pořídíte pod jednou střechou, včetně montáže a zapravení. A navíc ušetříte tisíce. V článku se dozvíte proč.

Moderní dům s velkými okny a pergolou
Okna, vchodové dveře, stínění i pergolu pořídíte pohodlně ve VPO.

Široká nabídka uspokojí potřeby každého zákazníka

Hoďte starosti za hlavu a spojte se s VPO. Naše produkty a služby prověřily už stovky spokojených domácností, a proto naši nabídku neustále rozšiřujeme a zdokonalujeme. Je sice rozmanitá, ale díky našemu přehledu se v ní neztratíte.

Investovat do nového vybavení včetně rolet a žaluzií se vyplatí – interiér domu lépe zastíníte, odhlučníte a tepelně izolujete, čímž snížíte účty za energie. Další tisíce korun ušetříte s dotací programu Nová zelená úsporám Light, která se vztahuje na renovaci domu. A my vám s jejím vyřízením rádi pomůžeme.

Montér firmy šenk REALIZACE přidělává parapet k nově nainstalovanému oknu
Všechny produkty vám dovezeme, profesionálně namontujeme a postaráme se o zednické zapravení. Vy se o nic nestaráte.

Vše zařídíme za vás, vy se o nic starat nemusíte

Vyberte si produkty a… tím všechny vaše starosti končí. Naše servisní firma šenk REALIZACE vám zajistí kompletní realizaci – produkty vám profesionálně namontuje a vše kolem zednicky zapraví. Spolehnout se můžete také na kvalitní záruční i pozáruční servis.

S námi si pod jednou střechou objednáte z široké nabídky oken, dveří, pergol a stínění a zvládnete vaši stavbu VPOhodě. Dohlédneme na to, aby vše šlapalo jak má a vy jste byli maximálně spokojení.

Potřebujete poradit? Stavte se za námi na nejbližší pobočku VPO nebo nám pošlete poptávku a my vám připravíme nezávaznou kalkulaci.

Zdroj fotografií: VPO Protivanov

Blog