VPO
VPO
VPO - Telefon 800 280 800

Jak vybrat vchodové dveře?

Šedé moderní vchodové dveře
Ve VPO Protivanov pořídíte nové vstupní dveře nejvyšší kvality, vyráběné z profilových systémů VEKA.

Vchodové dveře jsou to první, co dělá dojem na návštěvu, ale zároveň zabezpečují vaši domácnost. Jejich správným výběrem snížíte účty za teplo a užijete si dovolenou bez starostí. Pokud navíc zvolíte bezdotykový systém odemykání, zbavíte se i otravného svazku klíčů. V článku vám ukážeme, na co myslet při výběru, aby byly dveře pěkné a funkční zároveň.

Co musí splňovat nové vchodové dveře? 

Vchodové dveře do domu by vám měly vydržet několik desetiletí – v plískanici, v metrech sněhu i letních vedrech. Při výběru se řiďte kvalitou materiálu, životností i zabezpečením. Funkční a pevné dveře poznáte podle kvalitní a silné výztuhy. Dveře s 3bodovým bezpečnostním zámkem ochrání vaši domácnost před nezvanými hosty. A pokud zapomenete při odchodu zamknout, udělají to automaticky za vás. I bez použití klíče.

Ve VPO vyrábíme dveře ze tří materiálů.

  • Plastové vstupní dveře z profilových systémů VEKA třídy A, tedy nejvyšší kvality, zaručí odolnost za příznivou cenu.
  • Dřevěné dveře vynikají svou tvarovou stálostí a výbornými tepelněizolačními vlastnostmi.
  • Hliníkové dveře z německých systémů HEROAL a Ponzio odolají náročným podmínkám a nevyžadují speciální údržbu.

Abyste se při výběru nových vchodových dveří nenapálili, nehleďte jen na cenu. Poradíme vám, jak se zorientovat v cenové nabídce oken a dveří.

Dbejte na bezpečnost

Vchodové dveře jsou bránou do domácnosti i k vašemu majetku. Spolehnout se můžete na kvalitní 3bodový zámek, který umí zamknout za vás, pokud zapomenete.

Bezpečnost domácnosti závisí také na způsobu odemykání vstupních dveří. Na svazek klíčů zapomeňte – aspoň s bezdotykovým ovládáním vás už trápit nebudou. S chytrým zámkem Door Keeper od Somfy se dovnitř dostanete pomocí telefonu, čipu nebo PIN kódu. Anebo můžete používat jen váš prst, který stoprocentně nikde nezapomenete. Biometrickou čtečku otisků prstů ekey vám nainstalují odborníci z šenk REALIZACE. Oběma možnostmi vás blíže provedeme v článku o bezdotykovém ovládání dveří.

Bílý jednopatrový dům s dveřmi v imitaci dřeva sladěný s vchodovou stříškou
První dojem, který na návštěvu uděláte, jsou vchodové dveře. Ve VPO si je s okny a celým domem dokonale sladíte.

Nové vstupní dveře si s domem padnou do noty

Vybrali jste materiál i způsob odemykání dveří? Nezapomeňte na jejich vzhled. Prvotní dojem ovlivňuje barva, výplň a také rozměry – pokud máte přes dva metry, běžně už v nabídce narazíte na dveře vyšší a širší. Lze je navrhnout také s nadsvětlíkem, s napevno, nebo otevíratelným bočním světlíkem, kterým dovnitř protáhnete bez obtíží třeba větší pohovku.

Ve VPO si vyberete z široké nabídky barev, způsobů prosklení, madel a dalších úprav vchodových dveří. Takové možnosti najdete i u naší nabídky oken, a tak celý dům dokonale sladíte do jednotného designu.

Teď už jen stačí si vybrat. My potom u vás dveře zaměříme, vyrobíme na míru a naše realizační firma šenk REALIZACE se postará o dozdívání a zapravení. Na všechny naše produkty platí samozřejmě záruční i pozáruční servis. Kontaktujte nás a my vám pošleme nezávaznou cenovou kalkulaci.

Fotografie: VPO



Blog