VPO
VPO
VPO - Telefon 800 280 800

Spojení VPO a šenk OKNA

ŠENK SE SPOJIL S VPO PROTIVANOV… A PRO VÁS SE TÍM NIC NEMĚNÍ!

Snad jen to, že teď u nás budete mít ještě širší nabídku produktů a služeb. Top kvalita zůstává a především: záruční i pozáruční servis na všechny výrobky od Šenka platí i pod hlavičkou VPO. Takže je to VPOhodě.

Naše firmy už spolupracují nějaký ten pátek a teď přišel čas posunout tuto spolupráci zase o kus dál a pokračovat společně dál cestou, jejímž cílem je maximální spokojenost zákazníka.

VŠE NA JEDNOM MÍSTĚ

Díky spojení obou firem u nás nyní pořídíte vše na jednom místěoknadveře a vrataposuvné dveřestínění či pergoly a zimní zahrady. K tomu automaticky získáváte i nadstandardní záruky a jistotu profesionálních služeb, které kromě servisu zahrnují technický návrh, koordinaci všech profesí a kompletní realizaci včetně montáže i zednických prací. Ty zajišťujeme prostřednictvím vlastní servisní firmy Šenk REALIZACE, proto máme vysokou úroveň služeb ve svých rukou a můžeme za ni stoprocentně ručit.

Máme na své straně více než 30 let zkušeností s okny i dveřmi. Chystáte se na stavbu či rekonstrukci a potřebujete poradit? Stavte se za námi na nejbližší prodejně, nebo nám pošlete poptávku a my vám připravíme nezávaznou kalkulaci.

Blog