VPO
VPO
VPO - Telefon 800 280 800

Představujeme nový typ hliníkového okna PONZIO

Showroom s výběrem oken, dveří a stínicí techniky
Výběr nových oken je nyní bohatší, nabídka se rozšířila o nový typ hliníkového okna PONZIO, který je levnější, ale poskytuje skvělé tepelně-izolační vlastnosti.

Když přijde řeč na životnost materiálu, doporučíme hliník. Když přijde řeč na udržitelnost, padne volba na hliník. A když hledáme odolné řešení pro opravdu velké prosklené plochy… uhodli jste, že zas a znova hliník. Teď pro vás nabídku hliníkových oken ve VPO rozšiřujeme o systém, který si jednoduše zamilujete. O co jde? Představíme vám ho na následujících řádcích.

Nový typ hliníkových profilových systémů PONZIO jsme do naší stálé nabídky zařadili teprve nedávno, ale už si nás svými vlastnostmi omotal kolem prstu. Tepelnou izolaci zvládá na jedničku, přesto kvůli němu nezkrachuje vaše keramické prasátko. Nižší cenou je vám dostupnější než jeho luxusnější příbuzný z profilu Heroal.

Abychom využili celého jeho potenciálu, využíváme tento typ profilového systému pro výrobu oken, balkonových dveří, fixních prosklených stěn, vchodových dveří a zdvižně posuvných dveří.

 

V čem je síla PONZIO?

PONZIO je vhodné také pro vaši nízkoenergetickou novostavbu i vaši peněženku. S tím budete VPOhodě vy i příroda, protože hliník lze snadno recyklovat, aniž by zatěžoval životní prostředí. Navíc vám díky výborné kvalitě a vlastnostem produkty vydrží opravdu dlouho. PONZIO, které vám, stejně jako německé systémy Heroal, nabízíme ve dvou variantách:

  • PONZIO PE78 N bez zateplení,
  • PONZIO PE78 HI se zateplením izolační výplní (polystyrenem).

 

Průřez hliníkovým oknem typu PONZIO PE78

Co s tímto systémem získáte a jaké jsou jeho vlastnosti?

  • cenově výhodné, praktické a hospodárné řešení
  • energeticky úsporné řešení pro celou budovu
  • bezbariérové řešení pro novostavby rodinných, bytových domů a komerčních objektů
  • pevná konstrukce pro velká a rohová okna bez sloupku

skla: 2 / 3

těsnění: 2 (ze syntetického kaučuku EPDM)

tepelný prostup: Uw až 0,74

stavební hloubka: 78 mm (pro křídlo 86 mm)

Systémy PONZIO nabízí široké možnosti uplatnění, které budou inspirovat vaše designerské oko a fantazii, i škálu barev dostupných také ve stylovém matném provedení. Některé z nich jsou cenově zvýhodněné: bílá (RAL 9016), stříbrná (RAL 9006), antracit (RAL 7016) a hnědá (RAL 8007).

Chcete do vašeho domu hliníkové okno, ale stále jste se nerozhodli? Napište nám a my vám poradíme. Vybereme pro vás tu nejlepší variantu a připravíme vám nezávaznou cenovou nabídku.

Věděli jste, že se VPO nedávno rozšířilo o firmu šenk OKNA? Přečtěte si v našem článku o spojení šenk OKNA s VPO, jaké výhody z tohoto spojení plynou našim zákazníkům.

Zdroj fotografií: VPO

Blog