VPO
VPO
VPO - Telefon 800 280 800

HS portál – chlouba každého domu se zahradou či terasou

Posuvné dveře na terasu v moderním přízemním domu s bazénem
HS portál představuje skvělý přechod mezi interiérem a exteriérem – opticky zvětší obytnou část a zaplní ho světlem.

Elegantní vstup na terasu či zahradu, který pozvedne váš dům na luxusnější úroveň – to je HS portál. Tyto velkoformátové posuvné dveře zajistí plynulejší přechod mezi interiérem a exteriérem nejen vizuálně, poskytnou vám neobvykle široký výhled a navíc díky nim ušetříte za energie. V našem článku rozebereme, proč systém při výběru dveří zvážit.

Plastové HS portály oceníte pro jejich lehkost a snadné otevírání

Milujete otevřené prosklené plochy? Pozvěte léto dovnitř! Německý výrobce okenních profilů Veka vyvinul inovativní, lehkou, o 20 % štíhlejší konstrukci zdvižně posuvného dveřního systému nejkvalitnější třídy A. Seznamte se s plastovým HS portálem nové generace VEKAMOTION 82 MAX.

  • Má snadné a pohodlné ovládání, které si můžete ještě více zpříjemnit integrovaným elektrickým pohonem,
  • prosvětlí interiér a propojí ho se zahradou či terasou.
  • Dveře vám vyrobíme až do šířky 6 metrů s rámem a fixním křídlem
  • a také v bezbariérové a bezrámové variantě.

Díky velkému podílu skla a možnosti překrytí celé konstrukce omítkou tyto dveře vašemu domu dokonale padnou a vytvoří bezrámový vzhled.

HS systém díky kvalitní izolaci udrží uvnitř domu v zimě teplo, v létě chlad, a naopak nezvanou návštěvu udrží hezky venku. Jeho součástí je totiž bezpečnostní zámek třídy RC2, takže vy můžete VPOhodě spát.

HS portál s venkovními roletami vedoucí na terasu s pergolou
Zdvižně posuvný dveřní systém si můžete doplnit o kvalitní stínicí techniku.

Vyberte si z široké nabídky designů a materiálů

Ve VPO si HS portály vyberete nejen v plastovém, ale také v dřevěném a hliníkovém provedení.

HS portály v dřevěné variantě

Dřevěné portály s masivním hlubším rámem nebudou narušovat výhledy do krajiny ani výhled na stavbu díky bezrámové variantě SKY. Práh ve výšce 5 milimetrů nad podlahou zajistí plynulý a bezpečný přechod mezi interiérem a exteriérem.

Systém lze vyrobit až do šířky 12 metrů, ale ani u takto velkých portálů nebude o lehkost a snadnost otevírání nouze díky elektrickému pohonu či tlumiči dovírání.

HS portály v hliníkové variantě

Hliníkové portály vyrobené ze systému HEROAL splňují náročné požadavky energeticky efektivních staveb. Nulová bariéra zajistí bezpečný bezprahový přechod bez zaškobrtnutí. 

Samozřejmostí je také široký výběr typů klik, otevírání, barev a vzorů dekoračních fólií, laků a hliníkových opláštění. Díky speciálnímu práškovému laku odolá konstrukce větru, dešti a slunečním paprskům, a tak si svůj design udrží dlouhá léta.

Dveře si můžete doplnit o kvalitní stínicí techniku s manuálním či chytrým ovládáním. Na všechny naše produkty navíc máte kvalitní záruční i pozáruční servis, který zajišťuje naše servisní firma šenk REALIZACE.

Napište nám a my pro vás rádi připravíme nezávaznou cenovou nabídku.

Zdroje fotografií: VPO



Blog