VPO
VPO
VPO - Telefon 800 280 800

O okna a dveře od VPO se postará vlastní servisní firma

VPO má díky spojení s šenk OKNA pod kontrolou kompletně vše od produktu až po realizaci. Aby bylo vše VPOhodě, montáž, záruční i pozáruční servis zajistí firma šenk REALIZACE. Už nemusíte nikam chodit, vše máte pod jednou střechou.

Velký moderní rodinný dům s bazénem
Dovezeme, namontujeme, zaservisujeme. Díky vlastní servisní firmě šenk REALIZACE máme pod kontrolou vše od montáže až po zednické práce.

Šenk REALIZACE jako samostatná servisní firma

Okna by měla nejen dobře vypadat, ale i správně fungovat. Značka šenk OKNA z okenářského rybníčku zmizí jen na oko. Ale abychom vám to zjednodušili, zařadili jsme ji pod VPO Protivanov. Firma šenk REALIZACE ale zůstává a získává zcela novou roli: jako samostatná montážní a servisní organizace. 

Vy se o nic starat nemusíte. Šenk REALIZACE totiž zajistí kompletní realizaci včetně montáže a zednických prací pro celou skupinu. A mimo to s vámi vyřídí i případné reklamace. Po celou dobu se pak můžete spolehnout na kvalitní a rychlý servis.

Montáž francouzských dveří v novostavbě
Servisní firma šenk REALIZACE profesionálně zajistí kompletní montáž produktů VPO včetně zednických prací.

Okna i dveře s profesionální montáží a servisem

Staráme se o maximální spokojenost zákazníků. Nyní máme vysokou úroveň našich služeb plně ve svých rukou a za provedení můžeme stoprocentně ručit. Ať si vyberete z široké nabídky oken, dveří a vrat, stínění či pergol a zimních zahrad cokoli, dohlédneme na to, aby vše šlapalo jak má.

Nabídka VPO zahrnuje jak plastová okna, která vyrábíme výhradně v kvalitě třídy A z profilů německé firmy VEKA, dřevěná okna i hliníková okna, včetně nového typu hliníkového okna PONZIO. Jedná se o cenově dostupnější hliníková okna, která však z hlediska kvality a tepelné izolace nepředstavují kompromis. Ať zvolíte kterýkoli typ, díky firmě šenk REALIZACE se můžete spolehnout na jejich špičkovou montáž i servis

Máme na své straně více než 30 let zkušeností s okny a dveřmi. Chystáte se stavět či rekonstruovat a potřebujete poradit? Stavte se za námi na nejbližší pobočku a my vám připravíme nezávaznou kalkulaci.

Zdroje fotografií: VPO Protivanov

Blog