VPO
VPO
VPO - Telefon 800 280 800

Okna i dveře máte bez starostí. Vyrobíme je a dodáme včetně montáže

Neztrácejte čas výběrem nových oken a vchodových dveří v různých showroomech. Ve VPO seženete vše pod jednou střechou – nabídneme vám produkty s příznivou cenovkou a širokou míru nabízených služeb. Přečtěte si, jaká okna a dveře u nás pořídíte.

Rodinný dům s okny a vchodovými dveřmi v dřevěném dekoru
Okna a vchodové dveře vyrábíme v top kvalitě z pevných a stabilních materiálů.

Uspokojíme potřeby každého zákazníka

Naše široká nabídka uspokojí potřeby každého zákazníka. Okna a vchodové dveře vyrábíme z pevných a stabilních materiálů s dlouhou životností. A díky rozsáhlé škále barev a doplňkových prvků si je vyladíte na míru vašemu domu. Splníme vám téměř jakékoliv představy. Podívejte se na naše realizace a inspirujte se.

Kvalitní okna = nižší výdaje

S novými okny ušetříte na energiích, protože lépe izolují dům. S jejich výměnou však nečekejte na to, až budou odpadávat z pantů. A do práce se můžete pustit i v zimních měsících! Naopak to přináší jisté výhody, o kterých jsme se rozepsali v článku Vyměnit okna lze i v zimě. Nyní vám představíme naši nabídku oken, abyste se v ní lépe zorientovali.

  • Plastová okna vyrábíme pouze z profilu VEKA v nejlepší kvalitě třídy A. Jsou vhodná do nízkoenergetických a pasivních domů. Jedná se o opravdu odolné řešení se snadnou údržbou a příjemnou cenovkou.
  • Dřevěná okna jsou tradiční, atraktivní a skvělá do starších i moderních domů. Při výrobě používáme kvalitní přírodní dřeviny s výbornou odolností.
  • Hliníková okna jsou ideální pro novostavby, moderní domy i veřejné budovy. Z hlediska odolnosti, stálosti a životnosti jsou nejkvalitnější. K výrobě používáme systémy Heroal a Ponzio, které patří ke špičce na trhu: jak v zateplení, tak v možnostech konstrukce.
  • Dřevohliníková okna jsou z kvalitního dřeva, které zvenčí chrání bezúdržbový hliníkový plášť. Okna spojují estetičnost a vysokou odolnost proti vypáčení a rozmarům počasí.

Stále tápete, který typ oken vybrat? Přečtěte si náš článek a zjistíte víc.

Vchodové dveře VPO v dřevěném dekoru
Vchodové dveře můžete otevírat různými způsoby: klíčem, telefonem, čipem, kódem nebo dokonce prstem.

Přes tyto dveře nepronikne ani myš

Vchodové dveře musí dobře vypadat, musí fungovat ve sněhové duchně, plískanici, letních vedrech a v neposlední řadě musí odradit zloděje. Proto se neobejdou bez silné výztuhy v rámu a křídle, aby byly pevné a stabilní. U našich dveří je to standard. Vyberete si mezi plastovými, hliníkovými a dřevěnými dveřmi. Samozřejmostí je široký výběr barev, dekorů a úprav.

Pro větší pohodlí si vchodové dveře vyladíte také bezdotykovým ovládáním. Různé typy zámků vám umožní dveře otevírat telefonem, čipem, kódem nebo prstem. A navíc odejdete bez starostí: chytrý zámek zamkne za vás. Cinkající svazek klíčů už vás nebude tížit u pasu a nikde ho nezapomenete.

Dodavatel je zároveň výrobce? To je značka ideál

Ve VPO seženete vše pod jednou střechou, včetně kvalitních služeb. Nejsme pouhým dodavatelem, jsme i výrobcem vašich nových oken a dveří, a tak máte zaručenou top kvalitu produktů se všemi zárukami na produkty i montáž. Vy si produkty vyberete, o zbytek se postaráme my. Naše servisní firma šenk REALIZACE vám produkty profesionálně a kvalitně namontuje a postará se o zednické zapravení. A vyřídí s vámi i případné reklamace.

V Protivanově jsme s výrobou plastových oken začali už v roce 1989 jako první v Československu. Díky letitým zkušenostem a více než 1,3 milionu vyrobených produktů víme, jaké produkty budou pro vaši stavbu ideální. Stavte se za námi na nejbližší pobočku nebo nám napište a my vám poradíme a připravíme nezávaznou kalkulaci.

Zdroj fotografií: VPO



Blog